Még ne..



Tegnap egy új játszóház megnyitójára kaptunk meghívást a Köki bevásárló központba...
Egyszer csak megtorpantam. Az ott elterpeszkedő TESCO a következő felirattal köszöntötte vásárlóit október 13-án. "Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!"
Ezen aztán egy kicsit elmosolyodtunk majd közösen felháborodtunk, mert értem én, hogy a legnagyobb business a boltoknak a karácsony, de engedjék már meg, hogy még kiélvezzük az ősz színeit, ünnepeit.






Itthon aztán gyorsan készítettünk is egy halloween pók dekorációt, nehogy lemaradjunk az őszről, hiszen vannak, akik szerint már küszöbön a karácsony. Kis töknek a tetejét levágtam, kikapartam a belsejét. Megnéztem elég stabilan áll -e az asztalon és ha nem egy kicsit alakítottam a talpán. Oldalt kifúrtam négy-négy lyukat, ebbe szúrkáltuk be a Z alakúra hajtogatott szőrös drótot, amit valamikor egy hobbi boltban vásároltam. Ragasztotunk két szemet is és végül egy mécsest tettünk a pók testébe. Ma még folytatjuk a munkát, ez csak a prototípus volt. Sőt van még egy csomó novemberi dekoráció ötlet, megvalósításra váró terv a tarsolyomban. Ősz van és mi tudja Isten mi okból, de szeretjük ezt az évszakot. Szóval ha lehet, nekem még senki ne kívánjon Boldog Karácsonyt.





Az ötlet nem az én fejemből pattant ki, egy régi Praktika magazinban láttam.

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Ági, pont ma döbbentem le a boltban, amikor meglattam a csokimikulasokat es adventi kalendariumokat....a postaladaban pedig az ikea karacsonyi diszes katalogusa vart...

    Tenyleg minden evben egyre korabban kezdik mar a boltok bombazni a vasarlokat a karacsonyi dolgokkal, mintha siettetnek az idöt... ahogy irtad, en is vágyok meg szinekre, öszre, persze jo lesz majd keszülödni a karacsonyra is, de nem oktober elejen..

    Nagyon aranyos kis pokot keszitettetek! Es az elözö poszthoz visszaterve, szuper, hogy van egy nap a heten, amit az ikrekkel együtt tudtok eltölteni, persze adott a sok lehetöseg, program, igy azert könnyebb valogatni :)))))

    Szep (öszi) 7veget Nektek, sok puszi Orsi

    VálaszTörlés
  2. Én is pont így reagáltam amikor egy hete a Buttlers kívül-belül karácsonyi díszben pompázott:-((( Kellemes hétvégét!

    VálaszTörlés
  3. Teljesen egyetértek veled karácsonyi készülődés ügyben, most festettem meg az őszi üvegmatricákat az ablakra, nekem ne nyomják még az arcomba a mikulásokat a boltokban!

    A pók nagyon helyes!

    Judit

    VálaszTörlés
  4. Hu ha nagyon hamar reklamba hozzak az uzletek a karacsonyi dolgokat.Mindjart jonnek a boltok teli dekoracioi is az ablakba itt ott, klasz kis pokot keszitettek,otletes.puszika

    VálaszTörlés
  5. Kicsit korai kívánság még valóban.
    Szép a pókocska. :)

    VálaszTörlés
  6. Hát ez tényleg megdöbbentő!Nem csoda,ha rosszul esett!

    A pók nagyon helyes!
    Nekünk is kész a töklámpás:)...már azon gondolkodom,mivel pótolhatnám azokat a nagyon mutatós szőrős drótlábakat.:))

    Puszi nektek

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes