Szóljon hangosan az ének








Náthásak a lányok így nem szívesen mozdulunk ki itthonról. Ha már minden társasjátékkal játszottunk, ha már a kirakót is meguntuk és a Minimax is unalmas, jöhet az éneklés. Mikrofonba, ahogy a nagyok.
Már el is felejtettem, hogy hónapokkal ezelőtt vettem egy kifejezetten gyerekdalokból álló karaoke dvd-t. Éppen jókor találtam meg. Arról is elfeledkeztem, , hogy pár éve, karácsonyra kareoki berendezéssel lepett meg Zoltán. Kicsit úgy járt, mint a kenyérsütő gép, amit eleinte minden nap használtunk, aztán csak hetente, majd már havonta és végül már csak évente egyszer-kétszer.. A két mikrofont is előszedtem, aminek páros mivolta persze okozott némi veszekedést a lányok között, aztán persze igazságosan beosztott(á)uk, hogy ki mikor mit énekel és melyik mikrofont tartja és elkezdődhetett a móka. Bevallom, alig vártam,hogy valamelyikük megunja és átadja egy körre nekem is. Mert karaokizva még az "A part alatt a part alatt" című dalocska éneklése is élvezetes, arról nem is beszélve, hogy amióta gyerekeink lettek, a felnőtt slágerek hallgatása, ne adj isten éneklése szinte elérhetetlen, úgyhogy én már ezzel is megelégszem.
A lemezt elöl hagyom. Rossz idő esetén, hamar sötétedő délutánokon, unalmasabb estéken hatásosabb, mint bármilyen anti-depresszáns.

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Édesek mindhárman! :)
    Ilyet néha mi is játszunk úgy, hoyg Apuka szolgáltatja az élőzenét, mi meg énekelünk!:)

    VálaszTörlés
  2. Ó,de édesek!
    Jó ötlet elől hagyni ezt a berendezést:))Biztosan előkerül még:)!

    Nem tudom jól látom e,hogy Hanna haja sötétebb?Nekem barnásabbnak tűnik,mint volt nyáron..

    Puszillak és gyógyulást a lányoknak!
    Timi

    VálaszTörlés
  3. Edith! Ha tényleg találkozunk, egy közös éneklésre "befizetek" hozzátok.
    Timi! Jól látod, Hanna haja télen mindig egy árnyalattal sötétebb, aztán nyáron a nap kiszívja és újra szöszke lesz.

    VálaszTörlés
  4. Hali,
    nagyon nagyok lettek a csajok és gyönyörűek! És látom a nappali is átalakult, nagyon szép a kandalló!!!
    Puszi, Misu

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes