Kisorsoltam











A 101 rendszeres olvasóból egyet. Hagyományos módszerekkel "dolgoztam", azaz kinyomtattam mindegyikük nevét, képét. Ollóval csíkokra vágtam, összehajtogattam. Csatlakozott hozzám Noémi, Eszter és Hanna is. Éppen elfogyott a tarhonya az öblös üvegből, így abba dobáltam bele a "kedves olvasókat". Hanna ragaszkodott hozzá, hogy ő húzhasson, így őt érte a megtiszteltetés, hogy kis pracliját beletegye az üvegbe, jól összekeverje és egy határozott mozdulattal kivegyen egyet. Együtt olvastuk a nevet, aki nem más, mint




TÁLAI ORSOLYA


Csak fantomképe van Orsinak, nincs igazi fotó a neve mellett. Nem emlékszem mikor jelölte magát rendszeres olvasómnak de abban biztos vagyok, hogy nem szólt még hozzá egyik bejegyzésemhez sem. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem érdemli meg az ajándékot, ami nem más,mint

egy FANTÁZIA AJÁNDÉK ÉLMÉNYKÁRTYA a Feldoboxtól.



Azért gondolom, hogy jó ez az ajándék, mert 45 programból választhatja ki Orsi azt az egyet, amihez a legjobban lenne kedve. Biztos vagyok benne, hogy nehéz dolga lesz. Az élmények némelyikét egyébként mi magunk is átéltük. Hogy csak egyet említsek, a Láthatatlan kiállításon mi magunk is jártunk, a valóban rendszeres olvasó talán emlékszik rá, hogy házassági évfordulós ajándék gyanánt vacsoráztunk Zoltánnal a teljes sötétségben. Bowlingozhat, siklóernyőzhet, lovagolhat, borkóstoláson vehet részt vagy éppen egy különleges masszázst kaphat Orsi.

Ha pedig egészen figyelmesen átlapozza a nyertes vagy bárki, aki ilyen kupont vesz a kezébe a programokat, az egyikben még engem is felfedezhet. :-))



Gratulálok Orsi!

Kérek vedd fel velem a kapcsolatot, hogy mielőbb postázhassam az ajándékot!

A többieknek is nagyon köszönöm, hogy játszottatok. Az új olvasóknak különösen, és ígérem lesz még játék és nemcsak a 200. olvasó elérése érdekében. Folytatom az útinaplók utáni kvízkérdésekért járó ajándék sorsolást és időnként csak úgy spontán is bedobok egy nyereményjátékot, mert nem tudom ti hogy vagytok vele, de játszani nagyon-nagyon jó. Annál már csak nyerni jobb.

Egyik olvasóm, HJuice Judit mondatával búcsúzom. Remélem komolyan gondolta, amikor írta, mert ennél nagyobb bókot régen kaptam:

"Hű, de szeretnék nyerni!!!
(Nem mintha a blogod önmagában nem lenne nyeremény...)"

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Gratulálunk a nyertesnek, és egyetértünk az idézett hozzászólással.
    A blogod maga nyeremény.
    A babaszobán kezdtük, aztán jó időre elvesztettük a fonalat, de újra rátok leltünk.
    Az előző bejegyzésben írtad, hogyan alakult a stílusod, és ezzel egyetértek!
    gyönyörűen kiforrott, és rendkívül élvezetes a nyelvezeted. Élmény olvasni, akár utazás, akár a hétköznapok amiről a post szól.
    Gratulálok az olvasókhoz!
    Üdv: Cilee

    VálaszTörlés
  2. Kedves Cilee!

    Zavarba hozol, de az ilyen váratlan hozzászólások erősítenek meg abban, hogy érdemes időt, energiát szánnom a blogra. Nagyon nagyon köszönöm.

    Viszont azt nem értem, hogy lehet, hogy a profilodban rendszeres olvasóm vagy, (legalábbis a felsorolásban ott van a mi blogunk címe is), de kis képed nincs ott bal oldalt. Sajnálom, mert lehet, hogy a te nevedet húzta volna ki Hanna.

    Szia!

    Ági

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a nyertesnek:)Igazán szép ajándékot szántál neki!

    Várom a következő játékot:)

    Puszillak,
    Timi

    VálaszTörlés
  4. Kedves Ági!

    Valóban még soha nem írtam megjegyzést írásaidhoz, de ettől függetlenül mindig nagy lelkesedéssel olvasom őket, és alig várom a következő bejegyzést.Először is szeretnék gratulálni Neked a több mint száz rendszeres olvasóhoz, ami most számomra is nagy öröm, és egyben hatalmas meglepetés is, hogy én lehettem a szerencsés nyertese az ajándékodnak. Nem vagyok gyakorlott blogger így nem tudom, hogy tudom Veled felvenni a kapcsolatot, de az otalai@gmail.com email címen tudunk egyeztetni. :-)Hannának külön köszönöm, hogy az pont az a cetli akadt a kezébe amin az én nevem szerepelt,mert ez az első nyereményem, és tényleg nagyon jó érzés nyerni. Köszönöm szépen, Orsi.

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes