Katicás meghívó


Már tavaly eldöntöttem, hogy a kicsik következő születésnapjára az egyik gyerekes blogon látott édes, ötletes katicás meghívót készítem el. Még akkor is ha időigényes és Zoltánt meg kellett kérnem, hogy két útja között hozzon a papír írószer boltból jancsiszeget, és a biztonság kedvéért, -mert ugye férfi-, azt is elmondtam, hogy van ahol milton kapocsnak ismerik ugyanezt. "Igen, életbevágóan fontos"-válaszoltam a telefonba kérdésére.
Volt egy vagy két nap, amikor arra gondoltam, hogy majd jövőre lesz katicás meghívó, idén az iskolakezdés stresszes napjaiban nem lesz időm, kedvem, erőm ezzel bíbelődni, de amikor elkészítettem az első prototípust, ami osztatlan sikert aratott a lányok körében, nekiálltam a többinek is és nem tudtam abbahagyni.
A katicák egyébként szándékosan nyolc pettyesek, egyik oldalán is négy, a másikon is ugyanennyi, hiszen a kicsik szombaton pont ennyi idősek lesznek. A szárnyak alatt pedig olvasható a szöveg, hogy szeretettel várjuk a kedves meghívottat egy olyan buliba hozzánk, ahol lesz szivárványos kendő, sok zene és ének, közös játék, persze arcfestés és a bájos és kedves (egyébként civilben ikres édesanya) Zsuzsmó bohóc.
Remélem örömmel fogja majd a kezébe a meghívót minden kisgyerek. A kicsik nagyon büszkék, hogy nem hétköznapi lett. Nektek hogy tetszenek?

You Might Also Like

9 megjegyzés