Pakk

Csöngetés szakította félbe a reggeli készülődést. Azt gondoltam a szomszédunk,- aki történetesen a háziorvosunk is egyben -jött, hogy beadja az influenza elleni oltást nekünk felnőtteknek, de nem ő volt. A postás állt a kapu előtt, hatalmas csomagot tartva kezében. Beindultak a fogaskerekek az agyamban..kitől várok ajándékot, csomagot, mit rendelhettem és végül nyertem -e tudomásom szerint valamit?
A lányok egyszerre estek neki a nagy doboznak aztán kiderült a benne lévő levél tartalmából, hogy de bizony, már megint nyertem a már nem is emlékszem melyik nyereményjáték jóvoltából egy óriási mennyiségű magyar termékekkel teletömött ajándékcsomagot.




Miközben a kekszet és a szalvéta csomagokat próbáltam a spejz biztonságos zugaiba bemenekíteni, beugrott, hogy egy szalvétában lévő kódot küldtem be és ezzel nyertem most a hasznosabbnál hasznosabb magyar árukat és köszönik, hogy felelősen gondolkodók táborát gyarapítom én is azzal, hogy ilyen termékeket vásárolok.


Mondtam már, hogy szeretek részt venni ésszerű keretek között mindenféle nyereményjátékban, beküldős akcióban? És az utóbbi időben olyan sokszor áll mellénk a szerencse, hogy szegény Hanna komolyan az hiszi, hogy mindig nyerhet az, aki kivág, beküld, jelentkezik, részt vesz. Egy kicsit én is így vagyok ezzel. És könnyen lehet, hogy pont ezért csönget az utóbbi időben olyan gyakran a postás ilyen nyereményekkel.

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Ágnes: tegnap tankoltam, el ne felejtsd :)))
    http://agipjatek.hu/

    a férj!

    VálaszTörlés
  2. Hát, gratula! Ilyen szerencse-széria nekünk is jó lenne, főleg egy autónak örülnénk. nem aprózom el a vágyakat. :) Jani azt mondta, ha nyerek egy autót, kinyögjük a fenntartást. :) Most keresgélek beküldős, kivágós, megfejtős, résztvevős játékok között. :)
    Remélem, Fortuna a továbbaikban is mellettetek áll! :)
    vera

    VálaszTörlés
  3. Tényleg szerencsés(ek) vagy(tok). Mázlisták. :)

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes