Megvan az angyalka tulajdonosa

Azaz sorsoltam. Először is megetettem 7 Kinder tojást a gyerekeimmel, hogy hozzájuthassak a belsejükhöz, amibe a nevekkel ellátott cédulákat tettem. Mielőtt rosszul lenne valaki a gondolattól , hogy korán reggel csokival tömöm a gyerekeket, elárulom, hogy nem ma és egyszerre ették meg az összeset, hanem az elmúlt év során. Van egy kreatívos dobozom, amibe a "majdcsak jó lesz valamire dolgokat dobálom". No ebben találtam meg a sárga műanyag tojásokat és amolyan lottósorsoláshoz hasonlóan kevertük össze őket, majd a sorsolóbizottság elnöke előtt, Hanna kihúzta az egyiket, majd fogai segítségével kinyitotta azt.





Elolvastuk a benne rejlő nevet.






MARCSIS
a győztes, neki postáznám el a horgolt angyalkát. Kérlek írd meg a postai címedet (nem teszem közzé ígérem), hogy mielőbb megkaphasd. Gratulálok, remélem örömöt okoztam vele.



A többieknek is nagyon köszönöm, hogy velem játszottak és ígérem lesz majd Balaton kvíz is, (meg majd egy másik is, amiről még nem beszélek). Úgy látom ugyanis, hogy a legtöbb olvasóban van még játékos kedv.

You Might Also Like

1 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes