Sorsoltunk, megvannak a győztesek!





Hajtogattam hét papírhajót. Ennyi helyes megfejtés érkezett. Mindegyikbe beleírtam a megfejtő nevét, remélve, hogy nem fog elmosódni annyira, hogy olvashatatlanná váljon teljesen.
A lányokat születésük sorrendjében kértem meg, hogy fogjanak ki egyet a fürdőszoba mosdójában rögtönzött medencéből. Íme az eredmény:
Az első díjat, egy rózsa kivonatból készült parfümöt Edith nyerte.




A második díjat, egy igen intenzív rózsa illatú szappant Vera nyerte.



A harmadik, icipici de annál kedvesebb ajándékot pedig Bóbita nyerte.




Gratulálok nekik és várom a címüket ahová postázhatom az ajándékokat. Nagyon köszönöm a többieknek is, hogy velem játszottak és hogy tényleg alaposan elolvasták a bejegyzéseimet.

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Túúúdtam, köszönöm, csókoltatom a húzó kacsóját :)
    Nagyon, nagyon örülök neki. Imádok nyerni, főleg így! :)

    A felajánlásod pedig... hát el sem tudom mondani, mennyire meghatódtam, de nem szeretném zavarni a családi életeteket, hisz ez nem csak egy egyszeri alkalom, hanem 4-5 hónapon át minden héten egy, vagy két éjszaka... Szóval akármennyire is fantasztikus élmény lenne, nem fogadhatom el... De ezt soha nem felejtem el Neked...

    VálaszTörlés
  2. Hűha, Ágnes, nagyon köszönöm!!! :) És Hannának pláne!!!!!!:)
    Sok puszi Nektek!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a nyerteseknek, a Lányokkal pedig még számolok... :P

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes