Varázslatos Halász Judit


Öten ültünk a kerület színházi nagytermének második sorában. Hanna, Eszter, Noémi a mama és én. Képtelen voltam visszatartani könnyeimet az első tíz percben és meghatódtunk mamával a Hívd a nagymamát című dal idején. Ellágyult szívvel figyeltem Hannát, aki csillogó szemmel,kívülről fújta kedvenceit. A kicsik is lelkesen tapsoltak és dúdoltak, énekeltek és büszke voltam rájuk, hogy nem csatlakoztak az első sorban összegyűlt kezelhetetlen gyereksereghez, akik közül néhányat konkrétan a székek alól kellett kihúzni anyukájuknak. Mama, az én anyukám azt hiszem többet nézte unokái arcát, mint a vele csaknem egykorú, ám kiváló formában lévő Halász Juditot, aki egyszerűen elvarázsolt, egyszerre röpített vissza gyerekkoromba és szembesített a három lányos jelenemmel. Imádtuk az egy órát. Vajon volt olyan anyuka, aki éneklés és mosolygás nélkül kibírta? Én bizony nem.

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Régebben is, de most, Anyukaként főleg azt kívánom, hogy egyszer az én gyerekeim is átéljék Halász Judit előadását. Erre született ez a nő. Fantasztikus egyszerűen. Remélem, még nekünk is lesz lehetőségünk élőben látni, hallani Őt.

    VálaszTörlés
  2. Nem csak a gyerekem miatt magam miatt is mondom szükség van Halász Juditra.Sokáig.Az én kisfiam már 12 éves de még most is emlékszik a dalokra, és énekelünk is ha együtt vagyunk korábbi kedvenceket.

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes