Eszter napja


"Ma van Eszterem névnapja, bár még nincs felhajtás körülötte." Így kezdődött egy évvel ezelőtt írt bejegyzésem. Idén sincs nagy felhajtás, nem halmozzuk el ajándékokkal, de reggel ő választhatta ki melyik csészéből inná a kakaót és Hanna,- aki a családban a névnap felelős- is elénekelte az ilyenkorra tartogatott dalát. Ez a nap arra is jó, hogy felidézzük lányiank névválasztásának történetét. Eszembe juttatja, hogy viszonylag gyorsan és teljes egyetértésben döntöttünk úgy Zoltánnal,hogy ikerlányaink egyikét Eszternek nevezzük el. Nem bántam meg, remélem ő is szeretni fogja. Vajon hányszor ejtem ki nevét egy nap? Nem tudom, de gyönyörűen cseng valahányszor megteszem.
Eszter(ke), Eszti(ke), csillagom, boldog névnapot!

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Boldog névnapot "kicsi" Eszter!!!:)
    Edith és a lányok

    VálaszTörlés
  2. Legyél nagyon boldog Kicsi Tündér!
    Nekünk is ünnep a mai nap, Édesapám 75 éves lett!
    Ölelés az egész Világnak: Katónéni

    VálaszTörlés
  3. Isten éltesse a kicsi Esztert! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon boldog névnapot kívánunk!
    Annásék

    VálaszTörlés
  5. Kicsit megkésve, de nagyon boldog névanpot a kics lánynak!
    nekem is nagyon tetszik ez a név, sajnos Janinak volt több nem túl kedves Eszter ismerőse, ami véleltlenül alakult ígx az életében, így ő nagy határozottsággal húzta ki az általam összeállított listáról az Eszter nevet. Azóta persze meg vagyok elégedve a 3 másik névvel is, de kétségtelen, hogy Eszterem nem lett.
    De nektek van egy gyönyőrű Eszteretek, és ez a lényeg! :)

    Vera

    VálaszTörlés
  6. Szia, Ági, a gasztroblogok "világában" az a szokás, hogy ha ír valaki neked megjegyzést, ugyanott válaszolsz neki. Valahogy illetlenség nem reagálni a legapróbb hozzászólásra is. Nos, ezt betartva, én is oda válaszoltam neked a tegnapi megjegyzésedre. Csak felhívtam a figyelmedet erre, mert abszolút nem valószínű, hoyg különben visszanéznél ugyanahhoz a bejegyzéshez.:)
    Puszillak benneteket sokszor!

    Jaj, és még valami, amit már sokszor le akartam neked írni. Bár magát a naplómat többetek javaslatára indítottam, azt, hoyg felfedeztem a fentebb említett "világot", a gasztroblogokat, azt neked köszönhetem. Te írtál egyszer Lorienről és a karfiolleveséről, és innen aztán minden következett szépen sorjában. :) Úgyhogy, valóban, KÖSZÖNÖM is Neked!!! :)

    Jutottál valamire miccsügyben? ;) És puliszkát végül ettetek?

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes