Vendégsereg


Elmaradásom oka az, hogy belekóstolhattam milyen kétgyerekes anyukának lenni, Hanna távoli de mégis közeli unokatestvére révén. Közben csatlakoztak hozzánk a szülei is, emiatt igazán nagy volt a sürgés forgás. Hanna persze imádja ha van közönsége és Kristóf az, akit Hanna maximálisan kitüntet szeretetével aminek szó szerint hangot is ad, eszméletlen magas frekvenciájú sikítások formájában, amitől persze Kristóf nagyon szenved..

Egyébiránt Hanna anyás korszakát éli, ami persze boldogsággal tölt el de bevallom kissé terhes is főleg amikor csak az emeletre vagy ne adj isten a mellékhelységbe szeretnék elszökni. Nem engedi. Hangos Mammmmaaaaa kiáltásokkal vagy ha ez nem elég bömböléssel tudatja, hogy egy percre sem akar elszakadni tőlem. Lehet, hogy a bölcsis beszoktatás miatt lett ilyen de az is lehet, hogy ez természetes ebben a korban? Most kutatok a válasz után a szakirodalomban.
A képen Kristóf!!!!! által horgolt sapkában látható Hanna. Készülünk az őszre.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes