Kiskirálylány


....kicsit beteg volt, ami a közösségbe járás és az ősz velejárója. Viszonylag hamar kilábaltunk a náthából és Hanna újra piszézésre használja az orrocskáját nem pedig arra, hogy zsebkendőbe törölje állandóan. Bölcsődés nagylány, aki boldogan köszönti kedvenc Márta nénijét és szó nélkül alszik idegen helyen. Megjegyzem többnyire utolsónak ébred. Mindezt persze hetente kétszer, amíg én az újságírás csínját bínját próbálom elsajátítani. Mindkettőnknek szüksége van erre a két napra, úgy érzem Hannának is hasznára válik, hogy közösségben van, nekem pedig régi álmom teljesült ezzel az iskolával.
Legkedvesebb szavajárása a kicsi lánynak egyébként a "csicsi babaj". Egyszerűen imádom nézni amikor mondja és betakarja, lefekteti valamelyik babáját közben vagy ő teszi a buksiját a kispárnára. Szókincse rendületlenül fejlődik de erről majd máskor írok.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes