Októberi kiruccanás


Bűn lett volna itthon maradni az elmúlt hétvégén, mert annyira szépen sütött a nap, hogy szinte kiabált az abalkon át, hogy "Irány a természet, gyerünk kirándulni!" Melindával és Krisztiánnal, igazán igazán jó barátainkkal , már a hét elején megbeszéltük, hogy sétálunk egy nagyon Vácon vagy Vácott??, szülei pedig utánozhatatlani házi lángossal várnak majd bennünket otthonukban, Rétságon. A házi lángos persze csak a desszert volt, előtte megint egy lakodalmasnak is beillő ebéddel várt bennünket Melinda édesanyja és édesapja. A kirándulásnak sem volt vége a kompozás és Vác meseszépen felújított terén való sétálás után, mert Bánkot nem hagyhattuk ki. Hanna boldogan etette a kacsákat, símogatta a mohákat és trapplot az avarban. A kicsik ezalatt a friss levegő kábulatában aludtak, így én megint pár évet fiatalodva sétáltam kedvenc falum, kedvenc tavának, kedvenc sétányán. A szabadtéri színpadon most nem volt előadás de csak addig, amíg mi oda nem értünk a horgászok nagy bánatára vagy lehet, hogy mégiscsak örömére. Természetesen azonnal rögtönöztünk egy kis műsort Melindának, mert Krisztián inkább elmenekült a helyszínről az ikrekkel. .Hanna kezdte, néhány gyerekdallal, Zoltán folytatta a Full Monthyval majd operett duettel fejeztük be a "Három gyerek kicsit bolonddá tesz" című műsort.
Hazafelé még az autóban is gyönyörködtünk az ősz színeiben és megállapítottuk, hogy szerencsések vagyunk, hogy ilyen klassz barátaink vannak.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes