2. virtuális Garázsvásár

Bevezetőt most nem írok, ha valakinek hiányzana, olvassa el az első garázsvásár idején írottat, ugyanaz érvényes mostanra is. Ha valakinek valami megtetszik, írjon a megjegyzések alá. Ha elérhetőséget is ad, ígérem nem teszem publikussá, ellenben mindig jelzem ha valami elkelt.


Itt van mindjárt a Faktum éjjeliszekrény, amiből 3 db is van. A fiók ideális a kincseknek, az alsó rész pedig a könyveknek. 7000ft darabja.
Van egy kisgyerek hálózsákunk is. A fej része tépőzáras, gondolom egy párnát lehetne ezen a módon odaerősíteni. Cipzáras. Teljes hossza 113 cm.
ára: 1000ftVan két Bébé Confort 0-15 babaülésünk. Unisex, egyik kockás, másik kék, ahhoz van ilyen fejszűkítő vagy micsoda is. Egyébként isofixes de persze simán biztonsági övvel is fixálható az üléshez. Egy isofix vasunk is van ha kell, annak külön ára van, ha érdekel írj.

Ára: 2500ft/db

Van egy gyermek ágynemű garnitúránk (kispárna, takaró, cuki ágynemű huzat + egy ajándék takaró huzat is.

Ára: 1800ft
Lapra szerelve vár új gazdájára egy Faktum Mókus kombi kiságy is. Ez 0-6 éves korig használható, először rácsos ágyként, leengedhető matraccal, utána pedig rácsok nélküli kiságyként egészen 5-6 éves korig. Hálás kis darab. Viszont egy ügyes kezű apuka kell hozzá, mert az ágyrács 4. deszkája sajnos eltört, illetve kislányom összerágcsálta a korlátot, így lepattogzott róla a festék, vagyis át kell festeni. (Azóta látom, hogy lehet venni rágásvédőt is hozzá, gondolom nemcsak az én kislányomnak ízlett a fa) Ezek miatt a hibák miatt azonban nagyon olcsón adom. Ára: 9000ft (új ára 40e felett van)
(http://bolthely.hu/babyshop/id/05356_Faktum_Mokus_atalakithato_babaagy_70x140_cm_Cseresznye)

Eladjuk a kis asztal-padunkat, amelyet asztalos barátunk készített nagy gonddal. Sajnos helyhiány miatt a telet a teraszon töltötte, ezért egy alapos csiszolást, lakkozást vagy festést igényel. Nagyon szerettük, a lányok itt rajzolgattak, gyurmáztak, kirakóztak. Ára: 7000ft
És végül nagylányunk ágyától (heverőjétől) is megválnánk. Ez is a Faktum család bútora, csak hosszabb és ágyneműtartós fiókja is van. Matraccal, ágyráccsal adom. Új ára ennek is 40 felett van. A miénk hibátlan, szép állapotban van. 200X90-es.
Ára: 19000ft Illik hozzá a Faktum éjjeliszekrény, ami szintén eladó (lásd fentebb)

You Might Also Like

3 megjegyzés