Babatali


Végre személyesen megismerkedhettünk internetes barátnőimmel és babáikkal. Szerveztünk a kertben egy kis babazsúrt. Hannának elmagyaráztam, hogy nemsokára megtudhatja kik miatt mondom sajnos túl gyakran, hogy "mindjárt kicsim" vagy "ezt még leírom, aztán..." kezdetű mondatokat. Kik miatt nem rajzolom le a tizedik csigát amit ki kell színezni aztán és kik miatt vagyunk a dolgozószobában ahelyett, hogy a homokozóban ülnénk egész nap. Mert fontosak nekem ők -azt látja kicsi Hanna... Ők azok akiknek szintén decemberi babájuk van, akikkel együtt nevetünk és néha sírunk a babázással ill. anyasággal kapcsolatos apró cseprő dolgokon.
Ha szimplán annyit írok, jól éreztük magunkat az kevés. Feltöltődtünk, gyönyörködtünk, pihentünk, nevettünk, pletyiztünk és mindezt úgy, hogy a babák hagyták. Szokatlan tudom..
Íme a best of babatali fotók közül a legjobb. Ettől te is vidámabb leszel.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes