Köszi nektek, olvasók!


Azt a mindenit! Ugyan nem verseny, mégis örömmel látom, hogy újabb helyet ugrott előre naplóm. Felmerül bennem a kérdés, ugyan kik azok akik miatt a 2. legolvasottabb blogok között tudhatom, Hanna és az ikrek követendő lábnyomait?
Persze vannak rokonok (sajnos nem sokan), barátok (szerencsére sokan) és ismerősök, akik rendszeres olvasóim. Eredetileg nekik készültek bejegyzéseim, mert így egyszerűbbnek találtam válaszolni a "Hogy van a kis (majd nagy) család?" kérdésre.
Azóta tudom , már sokkal többen olvassák és bevallom büszkeséggel tölt el, hogy kíváncsiak vagytok a folytatásra.

Most arra szeretnélek kérni Téged kedves olvasó, hogy fedd fel kilétedet, írd alá, amolyan vendégkönyv módjára, -ahogyan a múzeumokban, kiállításokon szokták a kijárat mellett elhelyezett nagy könyvbe- nevedet. Csak itt a hozzászólásoknál teheted meg. Akár becenévvel, akár csak egy monogrammal. Megteszed?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes